pijl

De Jonge Dikkert                  

Molen de Dikkert is gebouwd in 1672 en gaat al een tijd mee als restaurant. Niet alleen het pand heeft karakter maar ook ons concept van eten, drinken en beleven. De naam “De Jonge Dikkert” draagt ons restaurant niet voor niets. Wij blijven ons constant vernieuwen, verjongen. Niet alleen het interieur is eigentijds maar ook de beleving van een lunch of diner. Wij streven naar een ongedwongen losse sfeer; goed voor elke gelegenheid zowel zakelijk als prive.

Alles past en wij passen ons aan.

Wij zien u graag!

Dinercheques en betalingen

Naast de standaard betalingsmiddelen als pin, American Express, Visa, Dinersclub, Mastercard, Maestro en contant accepteren wij onze eigen Jonge Dikkert Dinercheque en VVV Cheques/card. (alle andere cadeaukaarten kunnen niet worden ingeleverd) 


Vacatures

Zoek je een leuke baan in de horeca? De Jonge Dikkert is 6 dagen per week open. Het team van jong en oud is het visitekaartje van ons bedrijf. Wij zijn een bedrijf met veel dynamiek, soms veel hectiek. Wij profileren ons door goede gastvrijheid en kwaliteit van onze service en producten. Is “verwennen” van gasten een drive, of koken je passie? Ben je spontaan en goedlachs? Dan pas je vast in ons team. Kijk of er een geschikte vacature voor je is en neem contact met ons op middels het sturen van een mail naar info@jongedikkert.nl of bel 020-6433333 en vraag naar Paul Leeseman.

WIJ HEBBEN DE VOLGENDE VACATURES OPEN:

  • Medewerker bediening FT / PT
  • Chef de partie
  • Horeca Toppers

solliciteren

© 2021 -

Digital4uPrivacy verklaringContact