Menu De Jonge Dikkert vanaf diner 19 maart 2024
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Coquille gemarineerd met ponzu & yuzukosho
Radijs, sesam en dashi-bouillon
*
Langoustine
Wortel, limoenblad, sinaasappel, Vandouvan en langoustine-tom yum
*
Skreirug filet zacht gegaard met lavas
Palmkool, peterseliewortel, aardappelgratin en Bordelaisesaus
*
Aardpeer & aardbei
Citroentijm, amandel, Wilde Weide overjarig en tomaat-aardbeivinaigrette
*
Kalfszwezerik krokant gebakken
BBQ knol, gepofte sjalot, tijm en kastanje-bergamot-knolselderij-vinaigrette
*
Ballotine van Poulet Noir en eendenlever
Morielje, daslook, groene asperge, eidooier, gnocchi en kip-morieljejus
*
Biet & Roos
Cremeux van rode biet, biet-framboosmousse en roos-witte chocoladeroomijs
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Eendenlever
Myoga gember, laurier, pistache en kers-rabarbervinaigrette 16
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en appelstroop 14
Chefsmenu
7 gangen Coquille, Langoustine, Skrei, Aardpeer, Zwezerik, Poulet Noir en Biet & Roos 98
6 gangen Coquille, Langoustine, Skrei, Aardpeer, Poulet Noir en Biet & Roos 87
5 gangen Coquille, Skrei, Aardpeer, Poulet Noir en Biet & Roos 76
3 gangen Keuze lunchmenu (uitsluitend tijdens de lunch te bestellen) 52
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 39,50.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 135 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.