Menu De Jonge Dikkert vanaf 19 januari 2023
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Hamachi cru
Gelakt met xo-ponzu, radijs en bergamot-koriander-vinaigrette
*
Bloemkoolhart beurre noisette
Pierre Robert, gedroogde druif, peterselie, Madeira en zwarte truffel
*
Langoustine van de plancha
Ajo blanco, witte druif, gefermenteerde knoflook en luchtige tandoori-bisque
*
Snoekbaars gegaard in gerookte boter
Granny Smith, koolrabi, gerookte paling, lavas en vin jaunesaus
*
Koningsboleet
Gebakken pompoen, umeboshi, tijm, Vacherin mont d’or en cepessaus
*
Barbarie eendenborst
Mais, aji amarilo, quinoa, mango, jong koolblad en rode peperjus
*
Gepocheerde peer
Boerenjongensroomijs, zoethoutmousse en kombucha van honing en tijm
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Kalfszwezerik krokant gebakken
Verschillende wortelbereidingen, citroentijm, sinaasappel en zwezerik-koffiesaus 15
*
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en kweepeer 13
Chefsmenu
7 gangen Hamachi, Bloemkool, Langoustine, Snoekbaars, Koningsboleet, Barbarie eend & Peer 89
6 gangen Hamachi, Bloemkool, Snoekbaars, Koningsboleet, Barbarie eend & Peer 78
5 gangen Hamachi, Bloemkool, Snoekbaars, Barbarie eend & Peer 67
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 38,00.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 125 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.