Menu De Jonge Dikkert vanaf 25 mei 2023
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Makreel geroosterd
Selderij, Granny Smith, zuring, mierikswortel en boekweit
*
Bloemkool beurre noisette
Aardbei-tomaat, Brabants reserve, verveine en amandel
*
Octopus & Gamba roja
Thaise basilicum, kaffir, mango, radijs, sesam en bergamot Tom Yum
*
Kabeljauwrug filet
Groene olijf en vanille, spitskool, citroentijm, zonnebloempitten en luchtige polentasaus
*
Groene asperge & morille
Eidooier in daslook gegaard, sambai, kumquat, aardappelmousse en Charolais
*
Veluws lam
Witte asperge, aubergine-miso, umeboshi, dragon, shiso en lamjus
*
Ivoire chocolade en lychee mousse
Yoghurtcrème, vanillecake, lychee en sorbet van Seedlip en yoghurt
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Kalfszwezerik krokant gebakken
Verschillende wortelbereidingen, citroentijm, sinaasappel en zwezerik-koffiesaus 15
*
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en kweepeer 13
Chefsmenu
7 gangen Makreel, Bloemkool, Octopus & gamba, Kabeljauw, Asperge, Lam & Ivoire Chocolade 92
6 gangen Makreel, Bloemkool, Kabeljauw, Asperge, Lam & Ivoire Chocolade 81
5 gangen Makreel, Bloemkool, Octopus & gamba, Kabeljauw, Asperge, Lam & Ivoire Chocolade 70
3 gangen Keuze lunchmenu (uitsluitend tijdens de lunch te bestellen) 47
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 38,00.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 129 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.