Menu De Jonge Dikkert vanaf juli 2024
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Tonijn
Thaise salade, koriander, stengelsla en koriander-passievrucht-vinaigrette
*
Knolselderij & koningsboleet
Yuzukosho-zeewier, selderij, appel cider, umeboshi en paddenstoelen-dashi
*
Canadese kreeft
Groene gazpacho, basilicum, mango, crostini en bisque met vanille
*
Gebakken Diklipharder uit de Waddenzee
Mosselen, zilver ui, Hollandse nieuwe en saus Bourride
*
Kalfszwezerik krokant gebakken
Gerookte knolselderij, gepofte sjalot, tijm knolselderij-bergamot vinaigrette
*
Lamsrug en rib
Geiten hangop, Puttanesca, aubergine, gezouten citroen, dragon en lamsjus met maple8
*
Abrikoos
Boerenmeisjes, koffieroom, vlierbloesem crème fraîche en Amaretto
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Eendenlever
Myoga gember, laurier, pistache en kers-rabarbervinaigrette 16
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en appelstroop 14
Chefsmenu
7 gangen Tonijn, Knolselderij, Kreeft, Harder, Zwezerik, Lam en Abrikoos 98
6 gangen Tonijn, Knolselderij, Kreeft, Harder, Lam en Abrikoos 87
5 gangen Tonijn, Knolselderij, Harder, Lam en Abrikoos 76
3 gangen Keuze lunchmenu Tonijn/Knolselderij – Harder/Lam – Kaas/Abrikoos 52
(Lunchmenu is uitsluitend tijdens de lunch te bestellen)
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 39,50.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 135 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.