Menu De Jonge Dikkert vanaf 17 maart 2023
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Kalfstartaar + Extra kaviaar 15,00
Dashi bouillon, rettich, bieslook, paddenstoel XO en yuzu
*
Aardpeer gebakken
Pierre Robert, blauwe druif, peterselie en vinaigrette van Madeira en zwarte truffel
*
Langoustine van de plancha
Ajo blanco, witte druif, gefermenteerde knoflook en luchtige tandoori-bisque
*
Skreirug filet
Groene olijf en vanille, spitskool, citroentijm, zonnebloempitten en luchtige polentasaus
*
Groene asperge
Eidooier in daslook gegaard, sambai, kumquat, aardappelmousse en morille
*
Barbarie eendenborst
Mais, aji amarilo, quinoa, mango, jong koolblad en rode peperjus
*
Gepocheerde peer
Boerenjongensroomijs, zoethoutmousse en kombucha van honing en tijm
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Kalfszwezerik krokant gebakken
Verschillende wortelbereidingen, citroentijm, sinaasappel en zwezerik-koffiesaus 15
*
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en kweepeer 13
Chefsmenu
7 gangen Kalfstartaar, Aardpeer, Langoustine, Skrei, Asperge, Barbarie eend & Peer 92
6 gangen Kalfstartaar, Aardpeer Skrei, Asperge, Barbarie eend & Peer 81
5 gangen Kalfstartaar, Aardpeer, Skrei, Barbarie eend & Peer 70
3 gangen Keuze lunchmenu (uitsluitend tijdens de lunch te bestellen) 47
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 38,00.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 129 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.