Menu De Jonge Dikkert vanaf 23 november 2023
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Gerookte heilbot
Jenever spek, snijboon, bonenkruid en crème fraîche roomijs
*
Zeeuwse platte oester beurre noisette + Perle imperiaal kaviaar 2½ gram 12,-Hazelnoot, spinazie, witlof en beurre blanc met yuzu en kosho
*
Zeeduivel gekonfijt in lange peper en passiebes-olie
Bloemendaalse gele, verjus, pastinaak en Albufeirasaus
*
Pompoen
Seizoenpaddenstoelen, peer, salie, dashi-hollandaise en Belper Knolle
*
Kalfs entrecote Binchotan
Panisse a la pissaladière, zilverui, pruim en kalfsjus met zwarte ui
*
Eendenlever
Myoga gember, laurier, pistache en kers-rabarbervinaigrette
*
Ananas gegaard in rozemarijn-karamel
Koffiemousse, pecannoot, ananas-vanille panna cotta en tonkabonenroomijs
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Kalfszwezerik krokant gebakken
BBQ knol, gepofte sjalot, tijm en kastanje-bergamot-knolselderij-vinaigrette 15
*
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en kweepeer 13
Chefsmenu
7 gangen Heilbot, Oester, Zeeduivel, Pompoen, Kalf, Eendenlever & Ananas 92
6 gangen Heilbot, Oester, Zeeduivel, Pompoen, Kalf & Ananas 81
5 gangen Heilbot, Zeeduivel, Pompoen, Kalf & ananas 70
3 gangen Keuze lunchmenu (uitsluitend tijdens de lunch te bestellen) 47
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 38,00.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 129 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.