Menu De Jonge Dikkert vanaf september 2023
Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog
op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.
Gerookte heilbot
Jenever spek, snijboon, bonenkruid en crème fraîche roomijs
*
Bloemkool beurre noisette
Aardbei-tomaat, Brabants reserve, verveine en amandel
*
Octopus & Gamba roja
Thaise basilicum, kaffir, mango, radijs, sesam en bergamot Tom Yum
*
Koningsbaars
Cantharellen, stengelsla, poivrade artisjok, prei, pandan en passievrucht-beurre–blanc
*
Kalfs entrecote Binchotan
Panisse a la pissaladière, zilverui, Reine Claude pruim en kalfsjus met zwarte ui
*
Eendenlever
Myoga gember, laurier, pistache en kers-rabarbervinaigrette
*
Abrikoos
Vlierbloesem-abrikoosmousse, pecan en vlierbloesem-abrikooscocktail
Extra gerechten
Het chefsmenu is uit te breiden met de onderstaande gerechten
Kalfszwezerik krokant gebakken
Verschillende wortelbereidingen, citroentijm, sinaasappel en zwezerik-koffiesaus 15
*
Kaasselectie
Pane carasau, witte druivencompote en kweepeer 13
Chefsmenu
7 gangen Heilbot, Bloemkool, Octopus & gamba, Koningsbaars, Kalf, Eendenlever & Abrikoos 92
6 gangen Heilbot, Bloemkool, Octopus & gamba, Koningsbaars, Kalf & Abrikoos 81
5 gangen Heilbot, Bloemkool, Koningsbaars, Kalf & Abrikoos 70
3 gangen Keuze lunchmenu (uitsluitend tijdens de lunch te bestellen) 47
Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 38,00.
All-in 6 gangen Jonge Dikkert
Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises 129 p.p.
Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.
Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.