Geachte gast,
Vol trots presenteren wij u hierbij ons kerstmenu voor 25 en 26 december. Onze chef Marcel Bonda heeft al zijn creativiteit en liefde voor pure ingrediënten samengebracht in een voortreffelijk culinair kerstmenu. Zoals u van ons mag verwachten hebben we daarbij ook de mooiste bijpassende wijnen geselecteerd.
Ons culinaire kerstmenu bestaat uit bites & amuse, een 4-gangen lunchmenu of een 6-gangen dinermenu.
Uiteraard kunt u bij uw reservering ook kiezen voor een geheel vegetarisch kerstmenu.
Namens Marcel Bonda en het complete team van de Jonge Dikkert wensen wij u alvast prachtige feestdagen toe!
Aanvang kerstdiner vanaf 18:30 uur
Bites & amuse
***
Pommes Tsarine
La Ratte aardappel, crème fraîche, bieslook en Perle Imperial kaviaar
***
Langoustine
Bospeen, limoenblad, sinaasappel, Vandouvan en langoustine-tom yum
***
Knolselderij
Peterselie, mosterd, desem, Madeira en zwarte wintertruffel
***
Tarbot
Spinazie, oester, limoen, codium en tarbot-bordelaise
***
Ree
Gepofte rode biet, walnoot, cantharellen, vossenbes en ree-jus royal
***
Manjari 64% chocolade
Bloedsinaasappel en cassia
€ 125,00 p.p
Bites & amuse
***
Pommes Tsarine
La Ratte aardappel, crème fraîche, bieslook en Perle Imperial kaviaar
***
Tarbot
Spinazie, oester, limoen, codium en tarbot-bordelaise
***
Ree
Gepofte rode biet, walnoot, cantharellen, vossenbes en ree-jus royal
***
Manjari 64% chocolade
Bloedsinaasappel en cassia
€ 82,50 p.p
Bijpassend wijnarrangement 4 glazen € 39,00 p.p.
De All-in experiece bestaat uit een glas Champagne, 4 gangen kerstlunch met bijpassend wijnarrangement,
onbeperkt mineraalwater en koffieservies
€ 135,00 p.p.
Klik hier om te reserveren