Onze chef Marcel Bonda heeft voor het valentijnsweekend een fantastisch gastronomisch menu samengesteld om elkaar extra te verwennen.
Standaard 3 voorgerechtjes of naar keuze uit te breiden naar 4 kleine luxe gerechten die je makkelijk in een keer op tafel zet om samen in relaxte sfeer van te genieten. Heerlijk met een glas witte wijn of misschien wel met Champagne; de keuze is aan u! Na deze voorgerechten volgt een tussengerecht met tarbot, hoofdgerecht van damhert en een dessert van aardbeien-Champagnemousse met als afsluiter huisgemaakte friandises in hartvorm. Uiteraard is er ook een geheel vegetarisch valentijnsmenu te bestellen.
De onderstaande gerechten in het menu van Jonge Dikkert @ Home zijn door Michelin bekroond met een BIB Gourmand.
Bon appetit!
Team Jonge Dikkert
4 gangen & friandises € 49,50
Makreel met bloedsinaasappel, lavas en koolrabi
Gamba met gerookte pompoen en bisque
Gepekelde runderentrecote met gerookte palingcrème en haringkuit
Extra te bestellen
Grevelingen Oester Cru met Bloody Mary, dille en komkommer
Per 2 stuks € 8,00
(De oesters zijn geopend en daarna vacuum verpakt)
***
Gebakken tarbot met witlof, sobrasada-crumble,
gezouten citroen en Bordelaisesaus
***
Damhertenbout en -stoof met rode kool, gerookte kastanje-aardappelpuree
en hertenjus met laurier
***
Aardbeien-Champagnemousse met vanilleroom en pistache
***
Hartjes bonbon & pâte fruit
Kaas als extra 5e gang voor € 8,00 p.p.
Selectie van 5 kazen met garnituur en pane carasau
Naast onze bijpassende wijnen is het mogelijk
om ons eigen brood & boter te bestellen.
Klik hier voor het vegetarisch menu
Het menu is zo samengesteld dat u het in een handomdraai kunt bereiden zonder zelf echt in de pannen te hoeven roeren.
Aan de hand van eenvoudige uitleg en korte instructiefilmpjes presenteert u de gerechten als de chef zelf.
Belangrijk:
Benodigdheden, om de laatste handelingen te kunnen uitvoeren
voor dit menu moet u in het bezit zijn van een oven en koekenpan.