Beste gast,
We zijn uitverkocht voor dit pinksterweekend
Bestellen is niet meer mogelijk.
Dank u wel.
Team Jonge Dikkert
Speciaal voor u, om dit lange pinksterweekend uitgebreid te kunnen genieten, hebben we een 5-gangen deluxe menu voorbereid, vol puur eten en bijzondere ingrediënten. Onze chef Marcel Bonda heeft de allerfijnste smaakcombinaties samengebracht in dit verrukkelijke menu waarmee u thuis uitgebreid “uit eten” kunt gaan.
In deze bijzondere pinkstereditie onder andere gekonfijte zeeduivelfilet in ras el hanout-olie of Barberie eendenborst als hoofdgerecht. Liever vegetarisch, dan is de pompoen met zomertruffel niet alleen heel kleurrijk maar ook buitengewoon lekker en eenvoudig te bereiden. Als afsluiter een dessert van perzik met amandelsaus, vanille-pannacotta en framboos, een waar feestje op uw bord!
Benieuwd naar de andere gangen, scroll meteen naar beneden.
Het 5-gangen deluxe menu is al vanaf vandaag te bestellen via onze site jongedikkert.nl.
Team Jonge Dikkert
5 gangen € 49,50
Kingfish uit Zeeland met passievrucht-koriandervinaigrette,
radijsjes, Chinese XO-saus en boekweit
***
In boter gebakken bloemkoolhart met hazelnoot, Charolais,
Lambada aardbei en citroentijm
***
Gekonfijte zeeduivelfilet in ras el hanout-olie met parelcouscous,
courgette, aubergine en sauce vierge
***
Gebakken Barberie eendenborst met gnocchi, gebakken mousserons,
daslook en asperge violet met eendenjus
***
Pêche Melba met amandelsaus, vanille-pannacotta en framboos
Kaas als extra 6e gang voor € 8,00 p.p.
Selectie van kazen met garnituur en pane carasau
Naast onze bijpassende wijnen is het mogelijk
om ons eigen brood & boter te bestellen.
Belangrijk:
Om de laatste handelingen te kunnen uitvoeren voor de eendenborst
moet u in het bezit zijn van een koekenpan!
Klik hier voor het vegetarisch pinksterweekend menu
De bereidingen staan eenvoudig uitgelegd op onze site, of scan de bijgeleverde QR codes voor ‘live’ uitleg.
Wij garanderen u dat u ook dit menu met slechts een paar kleine handelingen binnen no time op tafel staat.