Vol trots presenteren wij u hierbij ons kerstmenu voor 25 en 26 december. Onze chef Marcel Bonda heeft al zijn creativiteit
en liefde voor pure ingrediënten samengebracht in een voortreffelijk culinair kerstmenu.
Zoals u van ons mag verwachten hebben we daarbij ook de mooiste bijpassende wijnen geselecteerd.
Ons culinaire kerstmenu bestaat uit bites & amuse, een 4-gangen lunchmenu of een 6-gangen dinermenu.
Uiteraard kunt u bij uw reservering ook kiezen voor een geheel vegetarisch kerstmenu.
Namens Marcel Bonda en het complete team van de Jonge Dikkert wensen wij u alvast prachtige feestdagen toe!
Aanvang kerstdiner vanaf 18:30 uur
Bites & amuse
***
Vichysoisse met Perle Imperial kaviaar
Prei, mierikswortel, bieslook en gerookte crème fraîche
***
Langoustine
Pompoen, kombucha, mandarijn en vanille bisque
***
Coquille
Ossenstaart, aardpeer, merg en postelein
***
Tarbot
Snijboon, bonenkruid, guanciale en Dashi-Hollandaise
***
Reerug
Forono biet, umeboshi, taggiasche olijf, gnocchi en ree-tonkaboonjus
***
Puur Caraïbe
Koffie, vanille, amarena kers en caramelia-roomijs
€ 132,50 p.p
Bites & amuse
***
Langoustine
Pompoen, kombucha, mandarijn en vanille bisque
***
Tarbot
Snijboon, bonenkruid, guanciale en Dashi-Hollandaise
***
Reerug
Forono biet, umeboshi, taggiasche olijf, gnocchi en ree-tonkaboonjus
***
Puur Caraïbe
Koffie, vanille, amarena kers en caramelia-roomijs
€ 87,50 p.p
Bijpassend wijnarrangement 4 glazen € 39,00 p.p.
De All-in experiece bestaat uit een glas Champagne, 4 gangen kerstlunch met bijpassend wijnarrangement,
onbeperkt mineraalwater en koffieservies
€ 145,00 p.p.