pijl


 


Kerst 2022

 

Geachte gast,

 

Vol trots presenteren wij u hierbij ons kerstmenu voor 25 en 26 december. Wij zijn erg blij dat we u dit jaar tijdens de kerstdagen weer als gast in ons restaurant kunnen ontvangen! Onze chef Marcel Bonda heeft al zijn creativiteit en liefde voor pure ingrediënten samengebracht in een voortreffelijk culinair kerstmenu. Zoals u van ons mag verwachten hebben we daarbij ook de mooiste bijpassende wijnen geselecteerd.

Ons culinaire kerstmenu bestaat uit bites & amuse, een 4-gangen lunchmenu of een 6-gangen dinermenu. 
Uiteraard is er ook een geheel vegetarisch kerstmenu te bestellen. 

Namens Marcel Bonda en het complete team van de Jonge Dikkert wensen wij u alvast prachtige feestdagen toe!

Kerstdiner 2022 

Aanvang kerstdiner vanaf 18:30 uur

Bites & amuse

***

Coquille cru met aardpeer, zonnebloempitten, waterkers en ossenstaartragout

*** 

Bloemkoolhart beurre noisette, peterselie, Madeira, Pierre Robert,
gedroogde druif en zwarte wintertruffel

 ***

Gepocheerde zeeuwse platte oester met Champagne beurre blanc,
codium, witlof en kaviaar

 ***

Gebakken tarbot met kokkels, geroosterde koolrabi,
trompette de la mort, lavas en rodewijn-tarbotjus

 ***

Gebraden reerugfilet met stoof van de schouder, rode biet, kastanje,
vossenbessen, walnoot en ree-jus met soprafino

 ***

Gepocheerde peer, boerenjongensroomijs, zoethoutmousse en kombucha van honing en tijm

 

€ 115,00 p.p
Bijpassend wijnarrangement 6 glazen € 57,00 p.p.


Op verzoek van velen serveren wij onze All-in experience ook met kerst

De All-in experiece bestaat uit een glas Champagne, 6 gangen kerstdiner met bijpassend wijnarrangement,
 onbeperkt mineraalwater en koffieservies
€ 185,00 p.p.
 
     

De Jonge Dikkert

 

Kerstlunch 2022
Aanvang kerstlunch vanaf 12:30 uur

Bites & amuse

 ***

Coquille cru met aardpeer, zonnebloempitten, waterkers en ossenstaartragout

***
Gebakken tarbot met kokkels, geroosterde koolrabi,
trompette de la mort, lavas en rodewijn-tarbotjus

 ***

Gebraden reerugfilet met stoof van de schouder, rode biet, kastanje,
vossenbessen, walnoot en ree-jus met soprafino

 ***

Gepocheerde peer, boerenjongensroomijs, zoethoutmousse en kombucha van honing en tijm

€ 75,00 p.p
Bijpassend wijnarrangement 4 glazen € 38,00 p.p.


All-in experience tijdens kerstlunch

De All-in experiece bestaat uit een glas Champagne, 4 gangen kerstlunch met bijpassend wijnarrangement,
 onbeperkt mineraalwater en koffieservies


€ 125,00 p.p.


 Klik hier om te reserveren

vooruitbetaling-en-annuleringsvoorwaarden



© 2023 -

Digital4uPrivacy verklaringContact