Deze pagina is alleen bedoeld voor gasten die een diner reservering hebben gemaakt voor eerste of tweede Kerstdag in ons restaurant én een aanbetaling hebben gedaan.
Hier kunt u uw keuze opgeven voor het Jonge Dikkert @ Home kerstmenu en een bijpassend wijnpakket voor de prijs van uw aanbetaling.
Daarnaast kunt u kiezen voor extra kaas als 6e gangen om
uw kerstmenu nog completer te maken. Deze extra kaas betaalt
u bij het afhalen van het kerstmenu.
Wanneer u geen gebruik wilt maken van dit speciale arrangement van Jonge Dikkert @ Home betalen wij u het vooruitbetaalde bedrag uiteraard retour. Vul dit in op het formulier met de benodigde gegevens.
Let op, geef uw keuze aan ons door voor dinsdag 7 december
Bites voor bij het aperitief
***
Kwartelborst en geconfijt boutje van kwartel met artisjok,
dragon en appelcider-balsamico
***
Bloemkoolhart beurre noisette met Pierre Robert,
peterselie, pecannoot, madeira en zwarte wintertruffel
***
Gebakken tarbot met bimi, chanterelle, knolselderijcrème,
bieslook en rodewijn-tarbotjus
***
Damhertbout en gevulde kool met hertenstoof, gnocchi,
Taggiasche olijven, walnoten en umeboshi-hertenjus
***
Pure chocolade-tijmmousse met passievruchten-cremeux,
pistachepraline en tonkabonensaus
***
Friandises
Kaas als extra 6e gang voor € 10,00 p.p.
Selectie van kazen met garnituur en pane carasau
Belangrijk:
Benodigdheden, om de laatste handelingen te kunnen uitvoeren
voor dit kerstmenu moet u in het bezit zijn van een oven en koekenpan.
Bites voor bij het aperitief
***
Verschillende bereidingen van pompoen met Charolais,
mandarijn, dille en pompoenpit
***
Bloemkoolhart beurre noisette met Pierre Robert,
peterselie, pecannoot, madeira en zwarte wintertruffel
***
Gepofte cevenne ui met citroentijm,
gerookte maitake en ponzu-uienvinaigrette
***
Gebakken spruiten met bergamot, kastanje,
trompette de la mort, Epoisse en hazelnoot
***
Pure chocolade-tijmmousse met passievruchten-cremeux,
pistachepraline en tonkabonensaus
***
Friandises
Kaas als extra 6e gang voor € 10,00 p.p.
Selectie van kazen met garnituur en pane carasau