pijl

Jonge Dikkert @ Home 2021

De Jonge Dikkert

 

We zijn uitverkocht voor dit weekend!

Het menu van komend weekend
29, 30 & 31 januari is te bestellen vanaf dinsdagavond 18:00 uur via onze website.

Team Jonge Dikkert

Kijkt u ook zo uit naar het weekend? Het herfstige weer van dit moment heeft onze chefkok Marcel Bonda geïnspireerd tot het volgende gastronomische 4- of 5-gangenmenu om gezellig met elkaar van te genieten dit weekend. Esther en Kim hebben er opnieuw perfect passende wijnen bij geselecteerd waarmee u het menu helemaal compleet maakt.

De onderstaande gerechten in het menu van Jonge Dikkert @ Home zijn door Michelin bekroond met een BIB Gourmand.

Team Jonge Dikkert


Het menu is telefonisch te bestellen van woensdag t/m vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur 020-6433333 of via onze website vanaf dinsdagavond www.jongedikkert.nl.

De Jonge Dikkert

Het menu is in ons restaurant af te halen op
vrijdag, zaterdag & zondag vanaf 15:00 tot 18:00 uur. 

Het menu is zo voorbereid dat u deze thuis in een handomdraai kunt bereiden zonder zelf echt in de pannen te hoeven roeren. Aan de hand van de “hand-out” leest u hoe u het gerecht moet opwarmen en met het instructiefilmpje presenteert u het gerecht als Marcel zelf. U maakt voor uw gezelschap goede sier als top-chef, succes verzekerd! Dus u volgt ons stap voor stap, of u laat zich leiden door eigen creativiteit. Het is allemaal goed.

Jonge Dikkert @ Home 2021 

4-gangenmenu € 39,50
Afhaaldagen vrijdag 22, zaterdag 23 & zondag 24 januari


Runderentrecote met tandoori gemarineerd, hangop,
zoetzure groenten, koriander en papadum
 Of
In zoutkorst gebakken koolrabi met Pierre Robert, peterselie, De Jonge Dikkert

hazelnoot en grapefruit 'leche de tigre'

 ***

Bloemkool-kerriesoep met cashewnoten, bieslook 
De Jonge Dikkert
en Reypenaer kaasstengel

 ***

Gebakken heilbot met gerookte beurre blanc, venkel,
fregola, dille en ingelegde witte druiven

Of

Gebraden eendenborst met geroosterde prei, Roseval aardappel, dragoncrème, sinaasappel-steranijs-vinaigrette en specerijenjus

(Om de laatste handelingen te kunnen uitvoeren voor dit gerecht
moet u in het bezit zijn van een koekenpan en een beetje zonnebloemolie of sojaolie.)

Of

Geroosterde flespompoen met portobello, walnoot, Reblochon, De Jonge Dikkert

gnocchi, citroentijm en paddenstoelenroomsaus

 ***

Tarte tatin van ananas met rozemarijn, gezouten De Jonge Dikkert
macadamia-pralinemousse en rum-tonkaboonroom


Kaas als extra gerecht te bestellen voor € 8,00 p.p.De Jonge Dikkert
Selectie van 5 kazen met garnituur en pane carasau 


Alle gerechten met een De Jonge Dikkert zijn vegetarisch.

Naast onze bijpassende wijnpakketten en keuze voor bruisend aperitief is het mogelijk om ons eigengemaakt brood & boter bij te bestellen. . 

© 2021 -

Digital4uPrivacy verklaringContact