pijl

Menu
De Jonge Dikkert

Jonge Dikkert afscheidsmenu met Marcel zijn klassiekers *  18 Januari

Ons menu is opgebouwd uit de mooiste producten uit binnen- en buitenland met oog op het seizoen. Vertrouwde producten en herkenbare ingrediënten worden met respect voor de puurheid, duurzaamheid en techniek bereid.

Kingfish uit Zeeland 
Gamba Roja, yuzu, Thaise basilicum, paksoi en Tom ka kai
*
Pompoen                                                          
Mandarijn, Brabants reserve, kombucha en chimichurri
*
Bretonse coquille St. Jacques * Klassieker uit 2022
Aardpeer, waterkers, winter truffel en ossenstaart-mergragout
*
Skreirug zacht gegaard * Klassieker uit 2021
Snijboon, guanciale, polenta, bonenkruid en Dashi Hollandaise
*
Kalfszwezerik krokant gebakken * Klassieker uit 2023
Gerookte knolselderij, gepofte sjalot, tijm knolselderij-bergamot vinaigrette
*
Damhert
Spruit, cranberry, rozemarijn met hertenjus met tonkaboon & jeneverbes
*
Eendenlever * Klassieker uit 2023
Myoga gember, laurier, pistache en kers-rabarbervinaigrette       
*
Doyenné du Comice peer      
Vlierbessen, kardemom en Amandel roomijs


Extra gerechten

Het chefsmenu is uit te breiden met kaasselectie

Kaasselectie                                                                                                                      
Pane carasau, witte druivencompote en appelstroop                                              14

Chefsmenu

8 gangen  Kingfish, Pompoen, Coquille, Skrei, Zwezerik, Damhert, Eendenlever en Peer                        120
7 gangen  Kingfish, Pompoen, Coquille, Skrei, Zwezerik, Damhert en Peer                                               105
6 gangen  Kingfish, Pompoen, Coquille, Skrei, Damhert en Peer                                                      94
5 gangen  Kingfish, Pompoen Skrei, Damhert en Peer                                                                                 82.5
3 gangen  Keuze lunchmenu   Kingfish/Pompoen – Skrei/Damhert – Kaas/Peer                               56
                            (Lunchmenu is uitsluitend tijdens de lunch te bestellen)   


Een bijpassend wijnarrangement is te bestellen vanaf 4 glazen 39,00.


All-in 6 gangen Jonge Dikkert

Bestelt u het All-in arrangement dan geniet u van het 6-gangen chefsmenu met 4 glazen bijpassende wijnarrangement, mineraalwater en koffie of theeservies naar keuze met huisgemaakte friandises                                                                   142,5 p.p.

Chefsmenu en all-in 6 gangen arrangement zijn uitsluitend per tafel te bestellen.

Bij gezelschappen van meer dan 6 personen is het alleen mogelijk om het chefsmenu of all-in 6 gangen arrangement te bestellen. Natuurlijk is er ook een vegetarische variant.

Klik hier voor een download van onze complete menukaart 
Click here to download our complete menu ENG/NL/VEGA

© 2025 -

Digital4uPrivacy verklaringContact